‘Van MEGA cool tot ronduit kut’ #tb2017

Naar aanleiding van de laatste inspirerende maandagmail dit jaar van Melle (ThankGodItIsMonday.nl) schreef ik deze blog. Ik vond het namelijk een onwijs goede opdracht, om eens terug te blikken op 2017. Ik heb er namelijk een handje van om snel dingen af te willen vinken (check ✓) en te denken: MOOI! Ennnn, door. What’s next? En vervolgens sta ik daar dus nooit meer bij stil. Dus… laat ik dat voor de verandering gewoon wél eens doen. Hoppa, let’s go! Mijn throwback naar 2017:

Dit was MEGA COOL.
Jaaaaa, het moment dat ik erachter kwam dat ik ook zónder baas en vast contract mijn eigen geld kan verdienen, met iets doen waar ik blij van word. Om precies te zijn, was dit moment ergens in september op de pont van de NDSM-werf terug naar Centraal. Met de zon op mijn toet en Alain Clark tetterend in mijn oor met het nummer ‘Whatever’ kreeg ik een mailtje binnen dat ik een akkoord had op mijn eerste voorstel. Hell yeah. En natuurlijk het feit dat ik de eerste persreis voor mijn blog mocht maken! #GOALS!

Dit was helemaal kut.
Over deze hoef ik ook niet lang na te denken. Het is namelijk gewoon – pardon my French – ronduit kut om elke dag naar je werk te moeten, op het moment dat je het daar gewoon niet meer naar je zin hebt. En als je daar dan ook nog 1,5 uur heen- en terug voor moet reizen, zit je ’s avonds wel hard te blazen hoor, op die droeftoeter.

Wat heb ik geleerd?
Twee dingen: een beetje vertrouwen leren hebben (het komt allemaal héus goed)… En, durven leren van andere mensen! En vooral dat laatste, daar ben ik mij toch een partijtje blij mee. Ik wilde namelijk immer en altijd zelf dat godvergeten wiel uitvinden. En als dat houten, vierkante wiel van mij dan (voor) geen meter rolde (HAHA), dan bedacht ik wel iets anders. Maar iemand om hulp vragen? Ja goeie grap, maat.

Hier ben ik dankbaar voor!
Friends & family! Jaja, lekker cliché, maar daarom niet minder waar.

Dit ga ik volgend jaar anders doen.
Ja, die eeuwige goede voornemens. Ik maak ze eigenlijk nooit, want ik vind het stiekem een klein beetje onzin om dit allemaal aan één datum te hangen. Je kunt toch immers elke dag bedenken om iets te veranderen? Maar ik ga proberen om volgend jaar toch eindelijk eens ‘nee’ te leren zeggen en mijn georganiseerde chaos wat meer te structureren. Oh ja, en eindelijk eens mijn vrinden bij de Belastingdienst begrijpen, want man, man, man. Waarom kregen wij dit nooit op school? Ik snap er de ballen van. En ik vind er geen bal aan.

2017 in één woord: UITDAGING!

Wat zijn jouw high- én lowpoints van 2017? Waar ben je trots op en wat zou je anders doen? Ik ben benieuwd…

HAPPY NEW YEAR! ♥

PS. Met deze app maak jij ook jouw #2017bestnine! Kortom; een collage van jouw hoogtepunten (lees: meest gelikete foto’s op Instagam).

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *