Bij deze ‘Crazy Indian’ in New York moet je ooit een keer in je leven gegeten hebben

Crazy Indian New York

Manhattan staat ból van de eettentjes. Maar sommige moet je weet van hebben, anders zou je er zo voorbij lopen (of nooit naar binnen stappen). Milon is daar een van! Beter bekend als: ‘The Crazy Indian.’

Mijn eerste avond in New York eindige ik al bij de ‘crazy Indian.’ Hmm, ik wist niet echt wat ik kon verwachtte, maar ik hopte maar gewoon mee in the cab met mijn nieuwe roommates. Eenmaal binnen weet je niet wat je overkomt, zo veel knipperend lampjes. Het leek wel Bollywood on steroids daarbinnen! En als er iemand jarig is, weet je al helemaal niet wat je overkomt.

Het restaurant heet dus Milon en zit op 93, 1st Avenue, New York. Geloof mij, zo’n avondje crazy Indian zou iedereen een keer moeten meemaken. Wat een fantastische hysterie. Oh, en voordeel: je hoeft hier geen 14 dollar voor een wijntje af te tikken, je mag namelijk gewoon je eigen drank meenemen! (Ze hebben namelijk geen alcoholvergunning).

 

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *