Over No Guts, No Glory

Ja, hoi! Welkom op de blog No guts, No glory. Ik ben Cathelijn (30) en ik woon (grotendeels) in Amsterdam. Ruim 3 jaar geleden zegde ik zonder plan mijn vaste baan op en dat bleek stiekem het beste idee ooit. Naast blogger, ben ik (reis)journalist, copywriter en co-founder van het ondernemersevent JOOST.

Leuk dat je even een kijkje neemt op mijn blog!

(Solo)reizen

Zoals je misschien na wat scrollen al opmerkte, reis ik samen met mijn kleine backpack nog al te graag de wereld over. Ik vind het heerlijk solo op reis te gaan, verre bestemmingen te ontdekken. Vrij weinig houd mij hierin tegen. Zo nu en dan sla ik dus mijn laptopje open vanaf een andere, zonnige plek op deze aard en werk een tijdje vanaf daar. De wereld is groot en er is immers zoveel moois te zien. En natuurlijk, schrijf ik daar dan ook alles over op. Alles wat je leest op deze blog, gaat over hotspots en bestemmingen die ik zelf heb bezocht en ervaren (en uiteraard enthousiast over ben!). Welkom bij een dosis eerlijke, positieve en persoonlijke content, dus 🙂

No Guts, No Glory

Door de jaren heen werd dit een soort leefregel van mij. Ik kwam er tijdens mijn jaren als journalist al achter dat als je in deze wereld iets wilt bereiken, je daar toch echt zelf voor moest zorgen. In het begin vond ik dat lastig, zo’n ‘harde wereld’ vol ellebogenwerk. Waarom werd er zoveel misgund? Inmiddels deins ik niet snel meer terug voor een uitdaging – zoek ik deze juist op! – en zie ik het liefst overal kansen in. Nee heb je, ja kun je krijgen, toch?

Bakkie?

Lijkt het je leuk om eens kennis te maken, of heb je een leuke samenwerking in gedachte? Geef vooral een gil (of stuur een mailtje – wellicht makkelijker), want ik vind het ontzettend leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en ik leef voor goede koffie.

Nog steeds niet echt een ‘beeld’ bij mij? Neem dan eens een kijkje op mijn Instagram.

Bye! ♡