JOOST. mag het weten

Misschien hebben jullie al ergens gelezen dat ik na lang wikken en wegen enkele maanden geleden mijn baan heb opgezegd. Nou, daar stond ik dan. Als verse ondernemer, HOP die arbeidsmarkt op. Met knikkende knietjes, zweetsnor en al. Ik voelde mij net een pasgeboren kalf in een wei omgeven door cash cows, waar het gras een stuk groener leek bij de buren… dan die paar sprieten onder mijn voeten.

En wat doe je dan? Nou, heeel veeel gras eten met de andere koeien kan ik je vertellen. Vragen hoe zij het hebben aangepakt, wat hun inspireerde? Hoe zij een naam maakten voor zichzelf en waar hun ambities liggen? Ehhh… TIPS?!

JOOST.
En precies vanuit die gedachte hebben Janneke Broekkamp en ik het netwerk event JOOST. bedacht. Want, jup, JOOST. mag het weten. Voor degenen die nu denken: ehhh que? JOOST. is hét netwerk event voor jonge, ambitieuze starters die elkaar willen helpen en inspireren! Hoor jij daar ook bij? Nou hop, vergeet die dure TED Talk en kom naar JOOST. (Psst, een kaartje kost maar 5 euro! Ja, echt).

Onze JOOST’jes
Sprekers Lianne Marije Sanders (auteur ‘Zeik Niet Zo’) en Bieke van Orten (founder online marketing en PR bureau BEEX) vertellen je over hun succes én fuck-up momenten en over hoe zij ook elke dag nog maar wat doen. Daarnaast helpt quarter life coach Daan Klever jou te bepalen waar je nu staat en waar je eigenlijk naartoe wilt. En samen met de speciaal biertjes van De Eeuwige Jeugd, zeggen we daarna natuurlijk proost op JOOST.

Whatever the deal is
Ik weet niet hoe de situatie momenteel bij jou is. Misschien ga je wel elke dag stiekem met tegenzin naar werk. Misschien zit je helemaal op je plek of ben je juist als ondernemer ook nog het wiel aan het uitvinden. Whatever the deal is, kom vooral allen naar JOOST. op 29 november in B. Amsterdam! Omgeef jezelf een avond met ambitieuze starters die – geloof mij – ook allemaal nog maar wat doen. Ik vraag mij in ieder geval nog dagelijks af waar ik nou eigenlijk mee bezig ben… Ach, JOOST. mag het weten.

PS. Lees meer over JOOST. of koop hier direct jouw kaartje!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *