Jezelf in de markt zetten via free publicity #HOEDAN

PR-cursus.nl

Yay! Maandag was ik uitgenodigd voor het lanceringsfeestje van PR-cursus.nl! Dit initiatief komt van PR-bosschicks en digital nomads Chantal Schram en Suzanne van Duijn die besloten een online boekje open te doen over al hun PR-secrets! Deze maiden verschijnen zelf continu in de media… dus deze babes know what they’re talkin’ about! Van de Viva en Marie Claire tot aan Metronieuws, de NOS en EditieNL. Hoe doen ze het toch?

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Selfie doen
Nou, dat vertellen ze je dus maar al te graag in hun net gelanceerde DIY online PR-cursus. Jaja jongens, tijd om het zelf te gaan doen! Want: ‘ja, iedereen kan in de media komen’ beweren deze twee. #HOEDAN?

Dát leer je in 24 hoofdstukken tjokvol met lesmateriaal, opdrachten en video’s. Over hoe je zorgt dat je geïnterviewd wordt en omgaat met social media, tot aan het versturen van persberichten of het maken van een juiste mailingslijst. Knettertje handig wel, voor als je dus nog niet zoveel moneys hebt – als net beginnende ondernemer bijvoorbeeld (hoi!) – om een PR-professional in te huren om jou op de kaart te zetten.

No Money?! HIER…. (korting!)
YASS! Van deze awesome girlbosses mag ik jullie een kortingscode geven voor 30% korting op een van de online PR-cursussen! Maaar… let op! Deze is enkel geldig tot 1 juli.


*   KORTINGSCODE = JOOST   *

(PS. voor wie zich afvraagt waar JOOST. vandaan komt, dat lees je dus binnenkort ook in de Metro, op NOS.nl, of ach, wie weet wel op Emerce. Nog even oefenen. Joe!)

(PPS: pssst… benieuwd naar het leven als digital nomad? Uiteraard zag ik maandag mijn kans schoon en deed ik meteen even ‘een bakkie met’ Suzanne van Duijn en vroeg haar naar haar never-a-dull-moment leven als reizende ondernemer. Benieuwd? #staytuned!

 

Foto: Anouk Fotografeert.

 
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *